Mikis Auto åbnede i 2007 og har siden da solgt og købt mange biler, og har således også skrabet meget viden inden for bilbranchen.

Firmaet er vokset støt siden, og vi har i dag altid mellem 30-50 biler på lager.

Vi ønske at vores kunder er glade og tilfredse kunder, der kommer igen og igen. Kom gerne forbi og se udvalget.

 Vi ønsker at være med som de førende i branchen og være en foretrukken samarbejdspartner inden for vores specialer. Vi ønsker at bidrage med vores ydelser af høj faglig kvalitet leveret med engagement og professionalisme.

Hvilket er grunden til vi kan hjælpe dig med en hver opgave du måtte have, om det så er at sælge dig din nye bil eller fikse din gamle bil. Vi reparer alle type biler og hvis vi ikke kan gøre det selv, har vi nogle i vores netværk der kan.

Firmaets nøgleord er kvalitet, pris og tid, og vi håndterer alle projekter med stor faglig professionalisme. Alle vores medarbejdere er fagfolk til fingerspidserne, og vi er stolte af den ekspertise, vi kan tilbyde vores kunder og samarbejdspartnere.

Vi får alle vores reservedele fra FTZ, de leverer ALT et værksted har behov for. Minimum 4 gange i døgnet. 5 dage om ugen. Dette gør det muligt for os at levere en hurtig service. FTZ får deres dele direkte fra producenten.